Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Man häktad för dubbelmord

En man har häktats på sannolika skäl misstänkt för dubbelmordet på en 21-årig man och en 24-årig kvinna i Södertälje, rapporterar flera medier.

Den 27-årige mannen greps i måndags och är make till den 24-åriga mördade kvinnan. Han förhördes under veckan och nekar till brott.

Ytterligare en man misstänks för inblandning i dubbelmordet. Ett beslut om eventuell häktning sker på fredagen.

Kvinnan och mannen hittades mördade i en lägenhet den 24 januari.

Enligt uppgifter i Aftonbladet hade den döde mannen ett stort antal stickskador på kroppen. Den unga kvinnans kropp låg under en gardin. De ska ha blivit mördade cirka en veckan innan en vän till 21-åringen larmade polisen efter att inte kunnat få kontakt med honom.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.