Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-17 22:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/man-har-missat-mycket/

STHLM

”Man har missat mycket”

Anna Bellucci Feijen och Oscar Blas med sonen Dante bor i området. ”Jag jobbar som miljökonsult så miljöbiten var ganska avgörande för mig när vi flyttade hit”, säger Anna och fortsätter: ”Vi sorterar mer sedan vi flyttade hit, det går inte att fuska som när man bor på ställen där det är långt till återvinningsstationerna”.
Bild 1 av 3 Anna Bellucci Feijen och Oscar Blas med sonen Dante bor i området. ”Jag jobbar som miljökonsult så miljöbiten var ganska avgörande för mig när vi flyttade hit”, säger Anna och fortsätter: ”Vi sorterar mer sedan vi flyttade hit, det går inte att fuska som när man bor på ställen där det är långt till återvinningsstationerna”.
Foto: Eva Tedesjö
Mekki Karlsson, här med vännen Susanne Sandström, bor inneboende hos en familj i en sexrums­lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. Hon tycker att miljötänket kunde vara bättre i området.
Bild 2 av 3 Mekki Karlsson, här med vännen Susanne Sandström, bor inneboende hos en familj i en sexrums­lägenhet i Norra Djurgårdsstaden. Hon tycker att miljötänket kunde vara bättre i området.
Grannarna Lina Öhman och Mari Nilsson, med sönerna Alexander och Loke, saknar en matbutik och tycker att kollektivtrafiken har allvarliga brister.
Bild 3 av 3 Grannarna Lina Öhman och Mari Nilsson, med sönerna Alexander och Loke, saknar en matbutik och tycker att kollektivtrafiken har allvarliga brister.

På plussidan: Närhet till både stan och naturen. Mindre bra: Bristfällig kollektivtrafik och ont om butiker. DN har besökt en stadsdel under uppbyggnad.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in