Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Man hittad skadad i Hallstavik

En skadad person har hittats skadad i en lägenhet i Hallstavik. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. 

Polis och ambulans larmades till en lägenhet i Hallstavik i Stockholms län vid lunchtid på måndagen. Enligt Aftonbladet ska mannen ha blivit skjuten.

– Vi fick uppgifter om att det skulle finnas en skadad man i lägenhet. Uppgifterna kom från räddningstjänsten, som först fått in det som en brandhistoria, säger Sven-Erik Olsson, vid polisens regionledningscentral.

Ambulansen var först på plats och förde mannen till sjukhus. 

– Vad jag förstår är det inga livshotande skador, säger Sven.Erik Olsson.

Har mannen blivit skjuten? 

–Jag har ingen kommentar om det förrän vi har fått mer information.

Lägenheten är avspärrad och tekniker är på väg till platsen.

– Vi söker personer som kan ha sett något eller kan lämna andra uppgifter om händelsen, säger Sven-Erik Olsson.

Polisen rubricerar händelsen som försök till mord. 

 

 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.