Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Man knivhöggs i sitt hem i Haninge

En man knivhöggs svårt i magen och ett ben av en annan man i sin lägenhet i Jordbro i Haninge.

Knivattacken inträffade på strax efter åtta på måndagsmorgonen och polisen fick larmet av en annan man som också befann sig i lägenheten.

– Mannen blödde ymnigt när vi och ambulansen kom till platsen men hans tillstånd var stabilt, säger Sven-Erik Olsson, informatör vid Stockholmspolisen.

Den misstänkte gärningsmannen var okänd till namnet men polisen kunde under förmiddagen identifiera honom. Man fortsätter spaningarna i närområdet efter mannen som är misstänkt för grov misshandel.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.