Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Man misshandlad med vasst föremål i tunnelbanan

En man har misshandlats med vasst föremål vid tunnelbanestationen Stadion. Stationen hölls avspärrad under en tid och ingen fick kliva av eller på tågen som gick söderut.

Polisen uppger att de just nu spanar efter gärningsmannen. Förhör ska hållas med ett antal personer som var på plats och bevittnade händelsen.

Det finns inga uppgifter om vilket föremål som gärningsmannen använde sig av. En man är skadad och ambulans begärdes till platsen.

– Vi har ännu inga uppgifter om skadeläget. Jag vet att ambulans begärdes till platsen men vet inte om personen ifråga behövde föras till sjukhus eller inte, säger pressansvarig vid Stockholmspolisen.

Polis och tekniker är på plats för att utreda händelsen. I samband med utredningen spärrades tunnelbanestationen av och tågen tilläts inte stanna vid stationen. Avspärrningen är nu delvis hävd och tågen stannar som vanligt igen. Stadions södra entré är fortfarande avstängd.

Händelsen rubriceras av polisen som grov misshandel. Klockan 16.30 meddelade polisen att ingen person gripits i ärendet.

 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.