Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Man skadad med stickvapen på Slussen

En man har förts till sjukhus med skador från ett stickvapen efter ett bråk på Slussen i Stockholm.

Polisen larmades klockan 19.39 på onsdagskvällen om ett bråk mellan ett antal personer på perrongen på tunnelbanestationen Slussen. 

En man har skadats av ett stickvapen och förts till sjukhus med ambulans.

– Hans skador är inte uppgivna av polis på plats. Vi har spärrat av brottsplatsen för att tekniker ska kunna genomföra en brottsplatsundersökning, säger Towe Hägg, presstalesperson på Stockholmspolisen.

Inledningsvis stoppades tågtrafiken för att polisen skulle kunna söka igenom tåget. Polisen har uppgifter om att det finns minst tre gärningspersoner.

Strax innan klockan 20 hävdes tågstoppet. Polisen rubricerar händelsen som misshandel på sin hemsida och skriver att ett vittne har tagits med till polisstationen för att kunna höras i en lugnare miljö. 

Ingen person har gripits.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.