Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-18 21:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/man-skottskadad-i-sodra-stockholm/

STHLM

Man skottskadad i södra Stockholm

Polisen larmades på onsdagskvällen om att en skottskadad man påträffats i en bostad i Sköndal. Polisen misstänkte till en början att mannen utsatts för ett rån. Men på torsdagen meddelade man att det inte finns något som tyder på att ett rån har inträffat.

TT Text

Klockan 18.41 på onsdagen fick polisen samtal om en skadad man i en bostad i Sköndal i södra Stockholm. Mannen fördes till sjukhus och där konstaterades att mannen var skottskadad.

Hur allvarligt skadad mannen är ville polisen inte berätta på tisdagskvällen.

– I utredningsarbetet som är gjort på platsen så har man hittat en förmodad brottsplats och den är utomhus som ska undersökas av tekniker, sade polisens presstalesperson Towe Hägg som också uppgav att polisen inlett en förundersökning gällande rån.

På torsdagen meddelade polisen att det inte finns något som tyder på att ett rån har inträffat. Skadeläget för mannen som påträffades skadad är alltjämt oklart.

Polisen uppger vidare på sin hemsida att man ännu inte har lyckats lokalisera någon brottplats. Man uppmanar den som har gjort iakttagelser under kvällen att kontakta polisen på 114 14.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt