Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-04 20:43

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/melker-andersson-jag-lever-i-en-mardrom/

STHLM

Melker Andersson: Jag lever i en mardröm

Bild 1 av 4 2007 och 2014: Grill. Restaurant Grill på Drottninggatan totalförstörs i en nattlig brand i november 2007. Natten till den 2 mars 2014 görs ett nytt försök, som dock misslyckas.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Bild 2 av 4 2009: Kungsholmen. Brand utbryter på Restaurang Kungsholmen på Norr Mälarstrand vid 20.30 den 26 september. Enligt polisen var orsakerna till branden naturliga.
Foto: Stefan Södertström/XP/TT
Bild 3 av 4 2012: Pontonen. Pontonen vid restaurang Kungsholmen förstörs i en brand natten mot den 26 mars, då inredning och baren fattar eld. Händelsen utreds som mordbrand.
Foto: Paul Hansen
Bild 4 av 4 På fredagen häktades tre män misstänka för brott mot Melker Anderssons restauranger. Nu berättar han om händelserna.
Foto: Roger Turesson

Stjärnkocken Melker Anderssons liv kommer aldrig att bli detsamma igen. I en exklusiv intervju för DN berättar han om den värsta tiden i sitt liv.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in