Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-12-01 13:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/miljoborgarradet-stockholmarna-ska-inte-betala-for-sopkaoset/

STHLM

Miljöborgarrådet: Stockholmarna ska inte betala för sopkaoset

2027 ska vattnet i Brunnsviken vara rent för alla att bada i. ”Folk ska kunna kliva i vattnet utan att vara rädda att bli sjuka. De ska kunna se sina tår här när de plaskar i vattnet”, säger miljöborgarrådet Katarina Luhr.
2027 ska vattnet i Brunnsviken vara rent för alla att bada i. ”Folk ska kunna kliva i vattnet utan att vara rädda att bli sjuka. De ska kunna se sina tår här när de plaskar i vattnet”, säger miljöborgarrådet Katarina Luhr. Foto: Jonas Lindkvist

Stockholm stads miljöborgarråd Katarina Luhr (MP) är tydlig med att Reno Norden står för kostnaderna med den fallerade sophämtningen i staden.

Tidigare fick hon kritik av det moderata oppositionsborggarrådet Cecilia Brinck för att staden saknade en upprättad åtgärdsplan för att lösa sopkaoset, något som Katarina Luhr tillbakavisar.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in