Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-11-30 01:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/misstankt-grovt-brott-i-tyreso/

STHLM

Misstänkt grovt brott i Tyresö

Polisen utreder ett misstänkt grovt brott i Tyresö söder om Stockholm. En person är anhållen på skälig misstanke, den lägre misstankegraden, uppger polisen.

TT Text

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en adress vid 17.30-tiden och när vi kom dit uppstod misstankar om att ett grovt brott begåtts, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisen.

Polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen, knackat dörr i området och kommer även att undersöka om det finns övervakningsfilmer som kan vara intressanta för utredningen.

Vad det rör sig om för brott vill Daniel Wikdahl inte kommentera.

Jag kan inte lämna några ytterligare detaljer i nuläget.

Ämnen i artikeln

Tyresö
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt