Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Misstänkt människorov - två gripna

Tidigt på torsdagsmorgonen greps två personer misstänkta för människorov under en insats i Upplands-Bro. 

– Vi utreder ett människorov. Två personer är frihetsberövade, vi befinner oss i ett tidigt skede och går inte ut med mer information i nuläget, säger Oskar Tallryd, stationsbefäl vid polisen i Solna, till DN. 

Piketstyrkan ska enligt Aftonbladet ha varit på plats och brutit sig in i trappuppgången med dragna vapen och sköldar. Polisen vill inte kommentera om någon person saknats.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.