Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-15 11:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/misstankt-mord-i-norrtalje/

STHLM

Misstänkt mord i Norrtälje

Hemtjänstpersonal fann den 75-årige mannen död i en bostad i Norrtälje kommun på tisdagskvällen. På grund av oklara omständigheter kring dödsfallet har nu polisen inlett en förundersökning om mord.

DN Text

Det var vid 18-tiden på tisdagskvällen som polis larmades till en bostad i Norrtälje. Hemtjänstpersonal hade hittat en 75-årig man död.

Eftersom omständigheterna kring dödsfallet är oklara har en förundersökning om mord inletts, men det ska inte ha funnits några uppenbara synliga tecken på att ett brott begåtts.

Den tekniska undersökningen på platsen avslutades under natten men bostaden kommer att vara fortsatt avspärrad i avvaktan på att den rättsmedicinska undersökningen är klar. Den väntas ta en vecka och först då får polisen svar på om mannen dött av naturliga orsaker eller inte.

Ingen är gripen för det misstänkta mordet.

– Inte heller är någon misstänkt, säger polisens presstalesperson Eva Nilsson.

Mannens anhöriga har underrättats.

Ämnen i den här artikeln:

Norrtälje
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt