Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-04 13:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/misstankt-mordforsok-pa-kvinna-tidigt-pa-fredagen/

STHLM

Misstänkt mordförsök på kvinna tidigt på fredagen

En kvinna i 25-årsåldern i Hässelby fördes till sjukhus tidigt på fredagsmorgonen med stickskador, uppger polisen. En man i 35-40-årsåldern har gripits misstänkt för mordförsök.

Det var vid 04.30-tiden på fredagen som larmet om den stickskadade kvinnan i en lägenhet i Hässelby kom. Hon uppges vara i 25-årsåldern och har förts i ambulans till sjukhus. Vid 06.30-tiden var hennes tillstånd oklart. 

– Vi har inga fler uppgifter om hennes tillstånd än att hon har stickskador, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisens Region Stockholm. 

En man i 35-40-årsåldern greps på platsen och polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mordförsök. 

– Vi kommer att spärra av lägenheten och göra en teknisk undersökning, säger Per Fahlström. 

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt