Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-10-17 11:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/misstankt-valdtaktsman-flydde-fran-platsen/

STHLM

Misstänkt våldtäktsman flydde från platsen

En kvinna i medelåldern slog vid under natten larm om att hon blivit våldtagen utomhus i Sollentuna norr om Stockholm.

TT Text

Mannen och kvinnan var inte bekanta med varandra sedan tidigare men hade stämt träff, enligt polisen. Mannen är inte identifierad eller gripen.

– Hon larmar polisen när han lämnat platsen, säger Mats Eriksson, presstalesperson för Stockholmspolisen.

Polisen jobbar med att säkra bevis på platsen och undersöker även andra spår för att komma fram till vem mannen är och hitta honom.

Kvinnan fördes till sjukhus för kontroll. Hon var inte allvarligt fysiskt skadad, enligt polisen.

Ämnen i artikeln

Sollentuna
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt