Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Mord vid Medborgarplatsen

En man i 30-årsåldern har avlidit efter knivskador på Folkungagatan, Södermalm. Polisen utreder mord. 

– En man har gripits som misstänkt i ärendet, säger polisens pressinformatör Towe Hägg.

Bråket uppstod utanför McDonalds tidigt på onsdagsmorgonen, polisen har satt ärendet till klockan 3.43. När räddningspersonal kom till platsen påträffades en man med knivskador i bröstet. Något senare greps den misstänkte mannen.Foto: Pär Björkman

Den skadade fördes till Karolinska universitetssjukhuset i Solna, men hans liv gick inte att rädda. En rad omständigheter och vittnesmål talar för att mannen utsatts för brott och polisen rubricerar fallet som mord. Platsen är tills vidare avspärrad för teknisk undersökning.

Foto: Pär Björkman

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.