Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-01 18:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/mordatalad-21-aring-nekar-ni-har-forgiftat-min-hjarna/

STHLM

Mordåtalad 21-åring nekar: ”Ni har förgiftat min hjärna”

59 sek. Bara minuter innan en 25-åring från Hallonbergen blir beskjuten fastnar han och de misstänkta gärningsmännen på en övervakningsfilm. Även offret, som avlider, av sina skador filmar med sin mobilkamera.

I förhör med polisen berättade 21-åringen i princip allt om hur mordet vid Karolinska och dubbelmordet i Hallonbergen gick till. När han hördes i rätten på fredagen nekade han helt.

– Ni förgiftade min hjärna, jag skulle aldrig säga de här sakerna om ni inte hade min hjärna. Ni förgiftade mig, sa han ordagrant.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.