Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-08 13:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/muskot-kok-bar-bengalisk-krog-med-ambition-att-ta-plats-bland-de-basta/

Krogkommissionen

Muskot kök & bar. Bengalisk krog med ambition att ta plats bland de bästa

Icecream sizzlar, 95 kr.
Icecream sizzlar, 95 kr. Foto: Krogkommissionen

Krogkommissionen. Hemsidan utlovar mat lagad med hjärtat, minnen med smak av kryddor som chili, mango och spiskummin. Men hur står sig Muskot kök & bar jämfört med andra restauranger med smaker från det bengaliska köket? 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in