På gjutjärn över öppen eld lagar Niklas Ekstedt en Svamp Greta. Rätten är en hyllning till klimatsmart nordisk gastronomi som är i fokus på Foodstock-festivalen på Fjäderholmarna i helgen.
– Vi vill visa att det nordiska köket är lika häftigt som det spanska, italienska eller amerikanska, säger Niklas Ekstedt, kock och festivalarrangör.
DIGITAL PRENUMERATION
Läs gratis hela sommaren.
Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.
Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.