Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-31 10:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/nu-ar-upplands-vasby-till-salu/

STHLM

Nu är Upplands Väsby till salu

Förskolelärarna Kaija Kuronen (till vänster) och Anita Gedda, här med barnen Stefano, Tea, Matilda, Antonella och Frida på förskolan Visselpipan, hoppas och tror att privatiseringen ska gynna både personal, barn och föräldrar genom kortare beslutsvägar och mer att säga till om för personalen.
Förskolelärarna Kaija Kuronen (till vänster) och Anita Gedda, här med barnen Stefano, Tea, Matilda, Antonella och Frida på förskolan Visselpipan, hoppas och tror att privatiseringen ska gynna både personal, barn och föräldrar genom kortare beslutsvägar och mer att säga till om för personalen. Bild: Erich Stering

"Det känns speedat. Vi var först på plan, nu går det undan. Det här är en härlig utmaning." Förskoleföreståndarna Pia Widholm och Charlotte Bergh rider på den borgerliga vågen i Upplands Väsby där praktiskt taget allt från kommunala bostäder till förskolor och hemtjänst bjuds ut på marknaden.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in