Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-21 15:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/nu-blommar-det-pa-krogen/

STHLM

Nu blommar det på krogen

- USA har varit bra på vegetarisk mat väldigt länge, särskilt Kalifornien. I New York har det exploderat, säger Elin Ahlström, köksmästare på Växthuset
- USA har varit bra på vegetarisk mat väldigt länge, särskilt Kalifornien. I New York har det exploderat, säger Elin Ahlström, köksmästare på Växthuset Foto: Eva Tedesjö

Något har hänt i Stockholms krogvärld. Plötsligt vill krögare laga spännande vegetarisk mat. Stockholmsmagasinet lade köttet i frysen för att frossa i grönt.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in