Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Nu kan Reinfeldt tvätta

Fredrik Reinfeldt är nöjd med att ha fått en tvättstuga nu när Sagerska huset renoverats.
Fredrik Reinfeldt är nöjd med att ha fått en tvättstuga nu när Sagerska huset renoverats. Foto: Scanpix
Sagerska huset är färdigrenoverat – för 14,7 miljoner. I januari flyttar statsministern och hans familj tillbaka till tjänstebostaden mitt emot riksdagshuset.

Sagerska huset, som är byggt 1884, var inte anpassat för en barnfamilj. Huset har renoverats under sju månader, bland annat har fasad, kök, badrum fått ett rejält lyft. Och så har Fredrik Reinfeldt fått sin tvättstuga.

– Jag tycker det är roligt att tvätta, och egentligen är det först nu som det finns möjlighet att göra det, säger Fredrik Reinfeldt till Metro.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.