Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-08 18:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/nu-tar-coronahundarna-examen-fran-valpskolan/

STHLM

Nu tar pandemihundarna examen från valpskolan

2 min 41 sek. Intresset för att skaffa valp under corona har ökat – men hur tar man egentligen hand om en valp? DN var med på en valpkurs när hundarna tog examen.

Intresset för att att skaffa sig en fyrbent kompis ser inte ut att minska, snarare tvärtom, enligt siffror från Jordbruksverket. Paret Amelie Sandström och Samuel Ankarcrona har skaffat sig en valp under coronapandemin.

– Det är en pandemic-puppy, men vi har båda varit sugna länge. När vi flyttade ihop sa ingen nej, berättar Samuel Ankarcrona som har valpen Billie.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.