Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-09 01:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/nya-slussen-byggs/

STHLM

Nya Slussen byggs

Bild 1 av 3 Ett hundratal Slussendemonstranter samlades för den påstådda ”sista striden”. Talarna var både stridslystna och uppgivna, och menade att det finns många kamper kvar.
Foto: Anette Nantell/DN
Bild 2 av 3 Ett hundratal Slussendemonstranter samlades för den påstådda ”sista striden”. Talarna var både stridslystna och uppgivna, och menade att det finns många kamper kvar.
Foto: Anette Nantell/DN
Bild 3 av 3 Ett hundratal Slussendemonstranter samlades för den påstådda ”sista striden”. Talarna var både stridslystna och uppgivna, och menade att det finns många kamper kvar.
Foto: Anette Nantell/DN

Nya Slussen byggs. Det beslutade Stockholms kommunfullmäktige med stor majoritet på måndagskvällen. Endast Sverigedemokraterna röstade emot.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.