Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-03 07:47

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/odla-pa-balkongen-sa-lyckas-du/

STHLM

Odla på balkongen – så lyckas du

Bild 1 av 6
Foto: Lotta Härdelin
Bild 2 av 6 Två sorters sallader, dragon, oregano och salvia, ett litet krusbärsträd och gul ginst för prydnad – allt ryms i den lilla odlingsbänken.
Foto: Lotta Härdelin
Bild 3 av 6 Allt detta kan man ha på en liten terrass. Men gäller det en gammal tvåkvadratsbalkong med korrugerad plåt runt så pratar vi nog mer om två balkonglådor, sen är möjligheterna slut, säger Johan Orre.
Foto: Lotta Härdelin
Bild 4 av 6
Foto: Lotta Härdelin
Bild 5 av 6
Foto: Lotta Härdelin
Bild 6 av 6 Johan Orre.
Foto: Lotta Härdelin

Nybörjare på odling – och stadsbo med balkongen som friland? Det finns knep. Johan Orre, hortonom, delar med sig av sina bästa råd för hur du lyckas få växt­erna att må bra på din balkong.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.