Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Okända rånare hämtade man på restaurang

En man har blivit rånad av två män i Rinkeby i norra Stockholm. De två rånarna ska ha kommit in på en restaurang där mannen befann sig, beväpnade med kniv och ett pistolliknande föremål, och tvingat honom att följa med dem.

– Det finns inget som tyder på att de känner varandra, säger polisens presstalesperson Sven-Erik Olsson.

Mannen tvingades därpå ta ut pengar från en bankomat som inte kameraövervakas. Därefter tvingades han köra iväg sällskapet i sin egen bil.

Rånarna stal hans klocka och telefon samt uppges ha försökt ta hans bilnycklar. Vart gärningsmännen sedan tog vägen är oklart.

– Vi har sökt i området men det har inte gett några resultat. Vi arbetar fortfarande på plats, säger Sven-Erik Olsson.

Brottet rubriceras som ett väpnat rån.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.