Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-29 05:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/omorganisation-av-psykiatrin-skapar-oro-patienter-kan-tvingas-aka-till-flera-kliniker/

STHLM

Omorganisation av psykiatrin skapar oro – patienter kan tvingas åka till flera kliniker

”Det verkar som att jag kan behöva åka till olika ställen”, säger Anna, som egentligen heter något annat.
”Det verkar som att jag kan behöva åka till olika ställen”, säger Anna, som egentligen heter något annat. Foto: Hilda Arneback

Delar av Stockholms psykiatri har nyss genomgått en omorganisation. Såväl personal som patienter oroas av förändringarna.

– Jag är orolig för att de mest sjuka patienterna faller mellan stolarna och att suicidantalet kommer öka, säger en läkare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.