Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-30 00:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/operationskoer-pa-nks-drabbade-cancersjuke-hugo-mamman-vadjar-till-statsministern/

STHLM

Operationsköer på NKS drabbade cancersjuke Hugo – mamman vädjar till statsministern

Bild 1 av 3
Foto: Magnus Hallgren
Bild 2 av 3 Efter att cancersjuka Hugo Zetterströms operation ställts in för fjärde gången på Nya Karolinska skrev han mamma Johanna Zetterström ett brev till Stefan Löfven. Statsministern meddelar att han skrivit ett svar som Johanna borde få i nästa vecka.
Foto: Magnus Hallgren
Bild 3 av 3 Efter att cancersjuka Hugo Zetterströms operation ställts in för fjärde gången på Nya Karolinska skrev han mamma Johanna Zetterström ett brev till Stefan Löfven. Statsministern meddelar att han skrivit ett svar som Johanna borde få i nästa vecka.
Foto: Magnus Hallgren

Sjuårige Hugo Zetterström har en hjärntumör och måste opereras med jämna mellanrum. Efter att för fjärde gången ha fått sin operation inställd på Nya Karolinska vänder sig Hugos mamma till statsminister Stefan Löfven i ett öppet brev. – Jag blir mycket illa berörd, uppger Stefan Löfven för DN.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.