Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-10 16:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/operationskoer-pa-nks-drabbade-cancersjuke-hugo-mamman-vadjar-till-statsministern/

STHLM

Operationsköer på NKS drabbade cancersjuke Hugo – mamman vädjar till statsministern

Bild 1 av 3
Foto: Magnus Hallgren
Bild 2 av 3 Efter att cancersjuka Hugo Zetterströms operation ställts in för fjärde gången på Nya Karolinska skrev han mamma Johanna Zetterström ett brev till Stefan Löfven. Statsministern meddelar att han skrivit ett svar som Johanna borde få i nästa vecka.
Foto: Magnus Hallgren
Bild 3 av 3 Efter att cancersjuka Hugo Zetterströms operation ställts in för fjärde gången på Nya Karolinska skrev han mamma Johanna Zetterström ett brev till Stefan Löfven. Statsministern meddelar att han skrivit ett svar som Johanna borde få i nästa vecka.
Foto: Magnus Hallgren

Sjuårige Hugo Zetterström har en hjärntumör och måste opereras med jämna mellanrum. Efter att för fjärde gången ha fått sin operation inställd på Nya Karolinska vänder sig Hugos mamma till statsminister Stefan Löfven i ett öppet brev. – Jag blir mycket illa berörd, uppger Stefan Löfven för DN.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in