Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

P-vakt mordhotad i Skärholmen

En parkeringsvakt blev vid nyår mordhotad. En okänd gärningman lämnade en bild på likkista vid en parkeringsautomat.

Strax före nyår blev en parkeringsvakt mordhotad i Skärholmens centrum. När vakten kom dit upptäckte hen, på en parkeringsautomat, sitt anställningsnummer samt ett kors, en bild på en likkista och texten ”450 kronor?”

Vakten skriver i sin anmälan ”känner mig inte till mods efter detta att fortsätta att jobba, just då detta inträffade, samt känner mig osäker på platsen”.

Parkeringsföretaget gjorde en anmälan till Arbetsmiljöverket, som nu vill ta del av den utredningen av händelsen som företaget är skyldig att göra.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.