Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Person påkörd av spårvagn på Strandvägen

En person har förts till sjukhus med ambulans efter att ha blivit påkörd av en spårvagn på Strandvägen i Stockholm.

Polisen fick in larmsamtalet klockan 12.51.

– Vi vet inte vad som har hänt i nuläget men en person har förts till sjukhus. Skadeläget vet jag inget om i nuläget, säger Anna Westberg, presstalesperson vid polisen.

Ärendet har inledningsvis rubricerats som trafikolycka.

– I nuläget är det oklart om det finns någon brottsmisstanke, vi har skickat med en patrull till sjukhuset för att prata med den skadade, säger Anna Westberg.

Olyckan inträffade ungefär mitt på Strandvägen, enligt polisen. Även räddningstjänst kallades till platsen och fick dirigera om trafik under en kort period innan de lämnade strax efter klockan 13.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.