Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-01-25 19:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/polisbil-i-krock-med-trafikljus-i-stockholm/

STHLM

Polisbil i krock med trafikljus i Stockholm

Polis på plats vid Stadshuset i Stockholm efter att en polisbil krockat.
Polis på plats vid Stadshuset i Stockholm efter att en polisbil krockat. Foto: Jonas Lindkvist

En polisbil har krockat med ett trafikljus vid stadshuset i Stockholm. Två poliser befann sig i bilen, men ingen ska ha kommit till skada.

Strax före 11 på lördagen fick polisen larm om att en polisbil kört in i ett trafikljus i centrala Stockholm. Enligt Daniel Wikdahl, presstalesperson vid Stockholmspolisen, har ingen person kommit till skada men i övrigt vet han inget om polisernas mående.

Polisen har ytterligare patruller på platsen. Ingen är misstänkt för brott i samband med krocken.

– Hur det har inträffat är okänt, men vi kommer att titta på det i utredningen, säger presstalesperson Towe Hägg senare på eftermiddagen.

Ämnen i artikeln

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt