Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-14 07:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/polischefs-bil-sprangdes/

STHLM

Polischefs bil sprängdes

32 sek. Under natten inträffade en explosion i en personbil tillhörande en polischef i Uppsala. Bilen stod vid polischefens bostad, men ingen person kom till skada.
Bild 1 av 1
Foto: TT

En explosion har skett i en bil som tillhör en polischef inom Uppsalapolisen, som drivit flera uppmärksammade insatser mot gängkriminella. Det är inte första gången som den berörda polischefen blir hotad i sitt hem, uppger en poliskälla för DN. ”Varje gång en företrädare för rättsväsendet eller svensk polis utsätts för hot eller angrepp är det en gång för mycket”, säger rikspolischefen Dan Eliasson på polisens hemsida.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.