Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Misstänkt fynd av kroppsdel i fastighet

Polisen utreder uppgifter om att en kroppsdel från en människa hittats i en fastighet på Södermalm i Stockholm, skriver de på sin hemsida. 

Händelsen rubriceras som mord alternativt dråp. 

Polisen skriver vidare att på den aktuella fastigheten finns det inga bostäder eller kontorslokaler. 

Towe Hägg som är polisens presstalesperson i region Stockholm vill i nuläget inte gå berätta vilken fastighet det rör sig om. Polisen är på plats och letar efter den misstänkta kroppsdelen. 

– Det enda vi vet just nu är att vi vid 12-tiden fick in ett samtal från en person via 112 att den ska ha sett något på en fastighet som påminner om en kroppsdel, säger Hägg. 

Tre timmar efter att larmet inkommit uppger polisen att man ännu inte hittat någon kroppsdel, men att man fortsätter att undersöka fastigheten samt pratar med uppgiftslämnare.

Texten uppdateras.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.