Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 19:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/rfsl-stockholm-om-kemsex-skrackpropaganda-kommer-inte-att-hjalpa-nagon/

STHLM

RFSL Stockholm om kemsex: ”Skräckpropaganda kommer inte att hjälpa någon”

2 min 26 sek. "Det gäller att skapa olika narrativ så att fler personer kan känna igen sig i berättelserna", säger Nicklas Dennermalm, folkhälsovetare och projektledare på RFSL Stockholm.

Bruket av kristalliserat metamfetamin har ökat och normaliserats i Stockholms gayvärld, det upplever även RFSL Stockholm.

– Vi ser allvarligt på utvecklingen, men att pumpa ut skräckpropaganda kommer inte att hjälpa någon. Vi måste möta användarna utan att döma, säger Nicklas Dennermalm, folkhälsovetare och projektledare.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.