Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-12-13 12:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/sa-kommer-nobel-center-att-se-ut-pa-insidan/

STHLM

Så kommer Nobel Center att se ut på insidan

Det nya auditoriet på Nobel Center.
Bild 1 av 3 Det nya auditoriet på Nobel Center. Foto: www.tmrw.se/Nobelhuset AB Arkitektur: David Chipperfield Architects
Den öppna ytan som knyter ihop våningsplanen.
Bild 2 av 3 Den öppna ytan som knyter ihop våningsplanen. Foto: www.tmrw.se/Nobelhuset AB Arkitektur: David Chipperfield Architects
Området utanför Nobel Center. Här hoppas man kunna ha ett kafé på sommaren.
Bild 3 av 3 Området utanför Nobel Center. Här hoppas man kunna ha ett kafé på sommaren. Foto: www.tmrw.se/Nobelhuset AB Arkitektur: David Chipperfield Architects

Auditorium med utsikt över Stockholm, utställningsytor på flera våningar och aktiviteter för skolungdomar. Här är de nya bilderna på Nobel Centers innandömen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in