Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-08 04:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/sa-ofta-behover-du-resa-till-kontoret-for-att-sls-manadskort-ska-vara-lonsamt/

STHLM

Så ofta behöver du resa till kontoret för att SL:s månadskort ska vara lönsamt

Många stockholmare har uppgett att de inte vill återvända till kontoret på heltid. Men hur pandemin kommer att påverka flödet av resenärer vet ingen i nuläget säger miljö- och kollektivtrafikregionrådet Tomas Eriksson (MP).
Foto: Miranda Solvang

Kontoret har gjort comeback. Samtidigt arbetar många stockholmare fortfarande delar av veckan hemifrån. Det innebär att pendlare ställs inför ett nygammalt dilemma i kollektivtrafiken: enkelbiljetter eller månadskort?

Baserat på hur många dagar du arbetar på kontoret har DN räknat ut vilket alternativ som är mest gynnsamt nu – och efter vinterns prishöjningar.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.