Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-25 19:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/segregation-och-dynamik-viktiga-fragor-efter-corona/

STHLM

Segregation och dynamik viktiga frågor efter corona

Husdjuren Svea, dansk-svensk gårdshund, och Stisse, cornish rex, poserar inte lika otvunget som husse Klas Eklund.
Husdjuren Svea, dansk-svensk gårdshund, och Stisse, cornish rex, poserar inte lika otvunget som husse Klas Eklund. Foto: Beatrice Lundborg

Hur ska Stockholm och Sverige gå vidare efter coronapandemin? Stockholms handelskammare har tagit initiativ till att samla elva experter som ska formulera en plan för framtiden.

– Den ekonomiska krisen och hälsokrisen är fruktansvärda. Men det är vår plikt och skyldighet att tänka framåt – hur ska vi bygga upp samhället igen? Det är en stimulerande uppgift, säger Omstartkommissionen ordförande Klas Eklund.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.