Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Skottlossning på Gärdet under natten

Boende larmade om skottlossning på Gärdet i Stockholm i natt, rapporterar Aftonbladet.

Polisen säger att utredningen är i ett känsligt läge och vill inte avslöja några detaljer, men bekräftar för TT att skott har avlossats.

– Ja, det verkar som att det har pangats. Vi har gjort vissa fynd som tyder på att vittnesuppgifterna kan stämma. Det finns spår på platsen som tyder på det, säger Mikael Pettersson vid polisens regionledningscentral.

Polisen fick larm om smällar som lät som skott vid klockan 02.58.

– De säger att de hört ett antal smällar och även gjort iakttagelser av en misstänkt person som lämnat platsen, säger Pettersson.

En förundersökning om mordförsök har inletts.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.