Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

SL: Bara lokala problem för busstrafiken

Busskos vid Slussen på tisdagen.
Busskos vid Slussen på tisdagen. Other: Roger Turesson

SL rapporterar inte några större problem med busstrafiken på onsdagen. I ytterområdena kan det vara lokal halka, men alla linjer går.

Gårdagens kaos i busstrafiken i samband med snöfallet i Stockholm verkar inte upprepa sig på onsdagen, vid 07.30-tiden hade inte SL några rapporter om större störningar. 

Enligt pressjouren kan det dock vara lokal påverkan i ytterstadsområden på grund av halt väglag. Det kan leda till lokala förseningar, men alla busslinjer går och det ska inte vara några stora problem. 

Läs även: Varning för snö och halka i hela landet

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.