Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Sökes: ägare till stöldgods på Arlanda

Foto: Erik Englund

119 mobiltelefoner, fyra par kalsonger, två kepsar och en bikini. Det är en del av det stöldgods som tagits i beslag av gränspolisen på Arlanda sedan i februari.

Känns det som du har blivit bestulen på något av ovanstående så kan du kräva tillbaka det beslagtagna godset av gränspolisenheten. Fram till den 7 juli har man chansen, meddelar polisen i en så kallad kungörelse i Post- och inrikestidningar.

Men det finns mer än så att hämta: som till exempel elva par jeans, tre burkar Nescafé, tolv skjortor och tio par shorts.

Stöldgodset har tagits i beslag på Arlanda och polisen har inte lyckats hitta de rätta ägarna som nu alltså ges chansen att kräva tillbaka sina ägodelar.

Om ingen kräver tillbaka godset (ja, man måste kunna styrka att man är den rättmätige ägaren) kommer godset att säljas.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.