Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-06-06 07:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/sos-upprattar-permanent-covidavdelning-vi-kommer-att-fa-leva-med-det-under-lang-tid-framover/

STHLM

Sös upprättar permanent covidavdelning: ”Vi kommer att få leva med det under lång tid framöver”

”Vår uppfattning är att vi kommer få leva med att vårda patienter med covid-19 under en lång tid framöver, då är det bra med en långsiktig lösning”, säger Annelie Liljegren, verksamhetsområdeschef för internmedicin på Sös.
Foto: Alexander Mahmoud

Södersjukhuset i Stockholm frigör vårdplatser och återupprättar en avdelning enbart för covidvård. Avdelningen kommer att bli kvar permanent, enligt Annelie Liljegren, verksamhetsområdeschef för internmedicin på Sös.

– Nu bygger vi in covidvården på Södersjukhuset, säger hon.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis hela sommaren.

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.