Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-12-04 22:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/stjarnkrogaren-om-anklagelserna-det-finns-all-anledning-for-mig-att-reflektera-over-mitt-agerande/

STHLM

Stjärnkrögaren om anklagelserna: ”Det finns all anledning för mig att reflektera över mitt agerande”

Stjärnkrögaren Stefano Catenacci lämnar på egen begäran och med omedelbar verkan Operakällaren och sin roll som hovtraktör.

I ett öppet brev till Dagens Nyheter skriver han att han tar de allvarliga anklagelser om sexuella trakasserier som riktats mot honom på största allvar – och att det nu följer en tid av rannsakan. Han förnekar dock att han någonsin skulle ha förgripit sig på någon.

DIGITAL PRENUMERATION

Missa inte!

Läs DN gratis fram till mars 2023.

Alla artiklar gratis fram till 28 februari 2023, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.