Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Tågtrafiken i Knivsta igång igen efter olycka

En olycka i Knivsta orsakade stopp i tågtrafiken mellan Stockholm och Uppsala på morgonen. Trafiken är igång igen men kommer att dras med förseningar.  

Strax efter 08.00 kom trafiken i gång igen på sträckan mellan Stockholm och Uppsala, där det tidigare var stop till följd av en olycka i Knivsta. SJ har fått ställa in ett tiotal avgångar och det kommer vara fortsatta förseningar under dagen. 

– Vi ser att vi har följdförseningar på omkring två timmar. Jag har i nuläget ingen prognos för när vi kan köra enligt tidtabell igen men vi försöker köra ikapp så fort det går, säger Carl-Johan Linde, presskommunikatör på SJ.

Stoppet påverkade all tågtrafik förbi Knivsta.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.