Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Stopp i tågtrafiken norr om Stockholm

Under morgonen har det varit totalstopp i tågtrafiken norr om Stockholm på grund av ett elfel. Sedan 9.30-tiden är trafiken igång men drabbad av följdförseningar.

Det blev stopp på båda spåren vid Häggvik norr om Stockholm och varken Arlanda Express, fjärr- och regionaltåg från Stockholm och norrut eller SL:s pendeltåg kunde passera. 

Vid 9.30-tiden kunde tågen släppas på igen men förseningar förekommer på sträckan.

Det är också trafikproblem söder om Stockholm. Ett signalfel mellan Gnesta och Flen gör att tåg från Stockholm till Norrköping, Malmö, Hallsberg och Göteborg drabbats av förseningar.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.