Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Stor brand i industriområde utanför Stockholm

Räddningstjänsten har kontroll över branden i ett industrihotell i Järfälla utanför Stockholm.

– Det ser gynnsamt ut och vi trappar ner resurserna. Det har hållit sig till verksamhetslokalen och taket ovanför. Vi har lyckats hindra spridning längs med taket, säger Göran Norman, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar.

Larmet om branden i byggnaden på cirka 1.000 kvadratmeter, där det bland annat finns en bilprovning, kom in strax före klockan 3 på natten. Initialt fanns 16 enheter från Räddningstjänsten för att släcka branden.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.