Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-22 08:31

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/stor-polisinsats-efter-mordforsok-i-sollentuna/

STHLM

Stor polisinsats efter mordförsök i Sollentuna

Vid kvart i åtta på torsdagskvällen påträffades en svårt skadad man i ett garage i Tureberg i Sollentuna. En förundersökning om mordförsök har inletts.

TT Text

Mannen fördes till sjukhus med ambulans

– Han betraktades som allvarligt skadad med stickskador eller skärskador när han fördes i väg, men då var han vaken och talbar, säger Ola Österling, presstalesperson hos polisen.

Den skadade mannen kunde inte hjälpa polisen att identifiera gärningsmannen. Platsen där mannen hittades har spärrats av och ska undersökas. En stor polisinsats med flera radiobilar och två hundpatruller har inletts med syfte att hitta gärningsmannen.

– Vi söker i Tureberg med flera platser. Vi är inte säkra på att anträffandeplatsen är densamma som brottsplatsen, säger Ola Österling.

Ämnen i artikeln

Sollentuna
Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt