Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-06-19 19:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/stora-slagsmal-pa-pendeltagsstationer/

STHLM

Stora slagsmål på pendeltågsstationer

Två stora slagsmål på pendeltågsstationer i Stockholms län inträffade under söndagskvällen. Polisen tror inte att bråken hänger ihop.

Vid 20.30-tiden började flera personer slåss i närheten av Rotebros pendeltågsstation. En person fördes till sjukhus med ambulans.

Strax efter klockan 21 slogs uppemot 20 personer vid pendeltågsstationen i Sundbyberg. Vittnen har berättat att flera av slagskämparna rörde sig på tågspåren och att de kastade saker mot varandra.

Polisen träffade en skadad person, som inte behövde sjukhusvård.

Dessutom hittades en man avsvimmad på en bro som går över järnvägen. Han fördes till sjukhus med ambulans. Det visade sig senare att mannen inte hade blivit misshandlad utan hade svimmat på grund av sjukdom, meddelade polisen senare på kvällen.

Polisen ser ingen koppling mellan slagsmålen.

Vi har inga sådana indikationer utan vi ser det som isolerade händelser, säger polisens presstalesperson Towe Hägg.

Ingen har gripits efter slagsmålen.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Rätta artikel

Kommentera artikeln

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt