Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
Mitt DN - skapa ditt nyhetsflöde Mina nyhetsbrev Ämnen jag följer Sparade artiklar Kunderbjudanden Kundservice och prenumeration Logga ut
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Stort bråk utanför skola i Solna

En tonårspojke skadades i ett stort bråk utanför en gymnasieskola i Solna på fredagseftermiddagen. Ett tjugotal personer ska varit involverade i bråket och enligt polisen har inga misstänkta gärningsmän gripits.

Klockan 15.36 på fredagen larmades polisen om ett stort bråk i Solna och en stor polisinsats åkte till platsen. 

– I samband med det bråket ska en person ha blivit skadad i benet av ett stickföremål och fått åka ambulans till sjukhus, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Den skadade är en pojke i tonåren, men polisen vill inte specificera pojkens ålder. När polisen anlände till platsen var han talbar.

Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel och letar efter misstänkta gärningsmän.

– Vi har haft ett antal patruller på plats för att söka dels efter de som har deltagit i bråket men framför allt efter den som har skadat den här personen. Vi har inte kunnat lokalisera någon ännu, säger Carina Skagerlind.

Platsen där bråket inträffade spärrades av under fredagseftermiddagen och spår från platsen säkrades. Senare under dagen hävdes avspärrningarna. 

– Ofta finns det en hel del övervakningsmaterial och det finns i det här ärendet också. Så nu får vi se om det kan leda till några gripanden. 

Polisen har även hållit förhör med den person som skadades och vittnen på platsen.

– Vi kanske kan få fram några identiteter på dem som deltagit i bråket, säger Carina Skagerlind.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten att kommentera vissa artiklar. Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.