Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-10 21:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/sthlm/susanna-sundstrom-det-ar-dags-att-fimpa-rokarna/

STHLM

Susanna Sundström: Det är dags att fimpa rökarna

”Även om förfallet på insidan inte syns lika mycket som på utsidan kan det väl inte gå att förneka att det är förkastligt att röka”, skriver Susanna Sundström.
”Även om förfallet på insidan inte syns lika mycket som på utsidan kan det väl inte gå att förneka att det är förkastligt att röka”, skriver Susanna Sundström. Foto: Erik Mårtensson/TT

Jag vill men kan inte förneka att jag vid 25 års ålder har blivit en moraliserande kärring som säger till folk vad de får och inte får göra. När jag får bolmande moln i mitt ansikte vid Fridhemsplan på väg till jobbet och inte kan ta en kaffe på mitt favoritcafé på Sankt Paulsgatan utan att känna mig rökskadad orkar jag inte mer.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.