Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

Taxikund tog springnota – sprejade chauffören

En taxiförare sprejades i ansiktet, troligen med pepparsprej, efter en körning till Bredäng på tisdagsmorgonen. Polisen har vissa spår efter kunden som inte ville betala för resan.

Det var vid 05.15-tiden på tisdagsmorgonen som en taxiförare blev sprejad, efter att det blivit bråk om betalningen för resan.

– Det var i samband med att han skulle släppa av personen som han fick det här i ansiktet, när kunden ville undkomma betalning, säger Sebastian Kall, befäl på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Kunden försvann in i ett höghus, och polisen har vissa spår efter honom.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.