Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

STHLM

”Tjuv” var sömnig solariekund

Polisen fick larm mitt i natten från ett vaktbolag som misstänkte att ett företag i Bromma i västra Stockholm utsatts för ett inbrott. 

På övervakningskamera hade en person synts röra sig i lokalerna.

Flera patruller och väktare ryckte ut till företaget som visade sig vara ett solarium. Där inne påträffades en kund som hade somnat i solariet, och inte lyckats ta sig ut när han väl hade vaknat. Den strandsatte soldyrkaren släpptes ut av väktare, rapporterat Stockholmspolisen på sin sajt.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.
Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.